Jack Ryan: V utajení (USA 2014)

Jack-Ryan-poster

Jack Ryan: Shadow Recruit
100 minút
Scenár: Adam Cozad, David Koepp. Réžia: Kenneth Branagh. Kamera: Haris Zambarloukos. Strih: Martin Walsh. Hudba: Patrick Doyle. Hrajú: Chris Pine, Kevin Costner, Keira Knightleyová, Kenneth Branagh, Lenn Kudrjawizki, Alec Utgoff, Peter Andersson, Nonso Anozie, Seth Ayott a ďalší.
Premiéra: 30. január 2014
Jack Ryan (Chris Pine) právom patrí do elitnej ligy tajných agentov, ktorí majú v náplni práce zachraňovať svet. Za sebou už má toho pomerne dosť – ťažké zranenie z vojny v Afganistane, náročnú rekonvalescenciu, doktorát z ekonómie a prácu ekonomického analytika v CIA, ktorú úspešne tají pred svojím okolím a dokonca aj pred vlastnou ženou (Keira Knightleyová). Keď zachytí neštandardnú operáciu ruského finančného oligarchu Viktora Čerevina (Kenneth Branagh), pošle ho nadriadený dôstojník (Kevin Costner) do Moskvy, aby na mieste zistil čo sa deje. Čerevin zosnoval plán schopný zásadne otriasť svetovou stabilitou. Zdanlivo má k dispozícii všetky tromfy vrátane Jackovej ženy, ktorá sa impulzívne rozhodla prekvapiť manžela na moskovskej služobnej ceste. Ak má Jack zachrániť svet a Kathy, musí sa rýchlo zmeniť z roztraseného zelenáča na chladnokrvný stroj, ktorý sa nebojí naraz myslieť aj strieľať. Mimochodom, postava Jacka Ryana sa na filmovom plátne pred Brannaghovou snímkou objavila už štyrikrát (Hon na ponorku, Vysoká hra patriotov, Jasné nebezpečenstvo, Najhoršie obavy).
FOTO: BARRACUDA MOVIE

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.