Magic Box Slovakia oslavuje svoje10.výročie

Magic Box - logo resizeMagic Box Slovakia, s.r.o. má v tomto mesiaci 10.ročné výročie svojho založenia s presným dátumom 5.marca 2012.  Spoločnosť sa zo začiatku  venovala video a DVD distribúcii, od septembra 2004, keď bola premiéra filmu Kill Bill 2, sa zaoberá aj kinodistribúciou. Spolu s českými spoločnosťami BIOSCOP a MAGIC BOX je dcérskou spoločnosťou skupiny AQS.

Magic Box Slovakia je výhradným DVD  a Blu-ray distribútorom spoločností DISNEY, WARNER HOME VIDEO, PARAMOUNT PICTURES , DREAMWORKS ,  NATIONAL GEOGRAPHIC i nezávislých štúdií  a v súčasnosti je jedným z lídrov v distribúcii DVD a Blu-ray nosičov na Slovensku. Vydáva filmové novinky i diela svetovej klasiky z americkej , európskej , slovenskej a českej produkcie. Pre zberateľov vydáva tematické edície a kolekcie filmov režisérskych a hereckých hviezd.

 

Z takmer 100 filmov, ktoré boli uvedené do kinodistribúcie, vymenujme snímky Ríša vlkov, Skrotená hora, Nepohodlný, Letec, Vášeň a cit, Edit Piaf,  Apocalypto, Babel, Arthur 1-3 , Rolling Stones, The Doors, Nine, Poznáš muža svojich snov, Útek zo Sibíri, Polnoc v Paríži a nedávno uvedený oscarový  film   Železná lady. Z noviniek, ktoré prichádzajú do kín v marci a v apríli, treba uviesť politický thriller s Georgeom Clooneym a Ryanom Goslingom Deň zrady, horor s Danielom Radcliffom Žena v čiernom a pikantnú komédiu Hystéria.  Z českej a slovenskej produkcie to boli  filmy Obsluhoval jsem anglického krále, Román pro ženy, Bestiář, Bobule, Veľký rešpekt, Hodinu nevíš , 2 Bobule, Lidice  a Hranaři. Začiatkom roka 2013 sa plánuje distribúcia ďalšieho českého filmu Príbeh kmotra režiséra Petra Nikolaeva.
Do výnimočných filmových projektov vstupuje Magic Box Slovakia aj ako koproducent (Obsluhoval jsem anglického krále, Lidice).

 

Medzi  najatraktívnejšie  filmy v DVD a Blu-ray  distribúcii patria filmy a kolekcie: Harry Potter 1-7, Piráti z Karibiku 1-4, Leví kráľ 1-2, Na vlásku, Pán Prsteňov 1-3, Autá 1-2, Toy Story 1-3, Audrey Hepburn, Krstný otec, Oscarová edícia, Kúzelná edícia Disney filmov, Najväčšie filmové klenoty a mnohé ďalšie ,  od vzniku spoločnosti je to vyše 2 200 titulov.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.