Zlaté glóbusy pre filmy z portfólia Bontonfilmu

Moje_deti_resizeSnímka Deti moje dostala dva Zlaté glóbusy – v kategóriách Najlepší film – dráma a Najlepší mužský herecký výkon vo filme pre Georga Clooneyho. Ten hrá vo filme otca, ktorý hoci býva na Havaji, vôbec nemá pocit, že by si žil ako v raji. O to viac, že do jeho života zasiahne nemilá udalosť – po tom, čo je ho manželka upadne po úraze do kómy, musí sa sám postarať o svoje dve dcéry. Bontonfilm uvedie Deti moje do kín už tento štvrtok 19. januára.

Ďalším filmom z portfólia Bontonfilmu, ktorý premenil svoje šance, je výpravná 3D snímka Hugo a jeho veľký objav režiséra  Martina Scorseseho, ktorému bol udelený Zlatý glóbus práve v kategórii Najlepšia réžia. Po svetovej premiére v USA sú na Huga tie najlepšie odozvy, dokonca sám James Cameron sa vyjadril, že lepšie 3D v živote v kine nevidel. Scorsesemu, žijúcej legende medzi filmovými tvorcami, sa tentoraz podarilo niečo, čo možno naozaj nazvať majstrovským kúskom. Ponúka nám výpravný príbeh neobyčajného chlapca, ktorý po otcovej smrti žije Hugo_resizena parížskej vlakovej stanici. Po otcovi zdedil nielen vynachádzavosť, ale aj robota s kľúčovou dierkou v tvare srdca, ktorý možno ožije, ak sa do nej vloží správny kľúč, a odovzdá Hugovi otcov odkaz. Na Huga a jeho veľký objav sa môžeme v našich kinách tešiť už od 2. februára.

Viac: www.bontonfilm.sk

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.