Spider-Man: Návrat domov (USA 2017)

spidermanSpider-Man: Homecoming
133 minút.
Scenár: Jonathan Goldstein, John Francis Daley, Jon Watts, Christopher Ford, Chris McKenna, Erik Sommers. Réžia: Jon Watts. Kamera: Salvatore Totino. Strih: Debbie Berman, Dan Lebental. Hudba: Michael Giacchino. Účinkujú: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier, Jennifer Connelly, Stan Lee, Chris Evans a ďalší.
Slovenská premiéra 6. júla 2017
Druhý reboot filmových adaptácií komiksových dobrodružstiev superhrdinu Spidermana a šestnásty film z univerza komiksového vydavateľstva Marvel. Tom Holland sa predstaví ako Peter Parker, snažiaci sa zosúladiť bežný stredoškolský život s povinnosťami superhrdinu. Po skúsenosti s Avengermi sa vracia domov k tete May (Marisa Tomei) a jeho mentorom sa stáva Tony Stark alias Iron Man alias Robert Downey Jr. Na scéne sa však objaví nová hrozba menom Vulture (Michael Keaton), ktorá môže zničiť všetko, čo je Petrovi (a nielen jemu) drahé. Ťažko povedať, čo presvedčilo producentov, aby zverili investíciu vo výške 175 miliónov dolárov málo známemu autorovi nie príliš úspešných thrillerov Cop Car a Clown Jonovi Wattsovi (nar. 1981). Autorom námetu a spoluscenáristom je doktor Lance Sweets z televízneho seriálu Kosti – John Francis Daley a medzi šiestimi hlavnými scenáristami je i Chris McKenna (American Dad!, Jumanji, LEGO Batman vo filme).
Foto: Itafilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.