Film Trou de Fer zaujal v Poľsku

K2_logojpg_resizeDokumentárny film Pavla Barabáša o zdolaní jedného z najťažších  kaňonov sveta: Trou de Fer – Železná diera, získal na 7. ročníku Medzinárodného festivalu horského filmu v poľskom Zakopanom, Cenu diváka. Hlavnú cenu Grand Prix udelila medzinárodná porota americkému dokumentu 180 stupňov na juh od režiséra Chrisa Malloya. Zaujímavosťou je, že aj ostatné ocenené filmy sú z americkej a francúzskej produkcie.

Festival v Zakopanom dnes patrí k prestížnym filmovým festivalom zaradeným do zoznamu Medzinárodnej aliancie horského filmu, so sídlom v talianskom Turíne. Divákmi ocenený film Trou de Fer – Železná diera zachytáva napínavý príbeh piatich kamarátov, ktorí sa vybrali do tropického pralesa ostrova Réunion v Indickom oceáne, aby sa v srdci tej najdivokejšej prírody pokúsili o zdolanie najťažšieho kaňonu sveta, ktorý odborníci označujú ako Mount Everest medzi kaňonmi.

Viac: http://www.spotkania.zakopane.pl/art_322_wyniki_konkursu_filmowego_.html

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.