Mission: Impossible Odplata - Prvá časť (USA, 2023)

Mission Impossible Dead Reckoning Part OneMission: Impossible - Dead Reckoning Part One
Akčný / Dobrodružný / Thriller, 156 minút
Réžia: Christopher McQuarrie. Scenár: Christopher McQuarrie. Kamera: Fraser Taggart. Strih: Eddie Hamilton. Hudba: Lorne Balfe. Hrajú: Tom Cruise, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Shea Whigham, Esai Morales, Henry Czerny, Frederick Schmidt, Pom Klementieff, Rob Delaney, Cary Elwes, Indira Varma, Mark Gatiss, Charles Parnell, Greg Tarzan Davis, Nico Toffoli
Slovenská premiéra: 13. júla 2023
Tentoraz sa Ethan Hunt a tím Impossible Mission Force vydávajú po stopách nebezpečnej zbrane, ktorá má potenciál zničiť celé ľudstvo, aby ju zaistili skôr, ako sa dostane do rúk šialenca. Počas svojho náročného a nebezpečného pátrania sa však musí neustále obzerať cez plece, pretože z jeho dávnej minulosti sa vynára až príliš živý prízrak. Gabriel (Esai Morales) poznal Ethana ešte v čase, keď nebol elitným agentom, a pozná každú jeho slabinu. Ethan, pre ktorého bolo zdravie a bezpečnosť jeho blízkych a členov tímu vždy viac, ako úspešne splnená misia, bude tentoraz možno musieť prehodnotiť svoje priority.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.