Jupiter na vzostupe (USA 2015)

jupiter JA-FP-0003 resizeJupiter na vzostupe (USA 2015)
Jupiter Ascending
127 minút.
Scenár a réžia: Andy Wachowski, Lana Wachowski. Kamera: John Toll. Strih: Alexander Berner. Hudba: Michael Giacchino. Účinkujú: Channing Tatum, Mila Kunis, Eddie Redmayne, Sean Bean, Douglas Booth, Neil Fingleton, Tuppence Middleton, Doo-na Bae, Katherine Cunningham, Charlotte Beaumont, Andy Ahrens a ďalší.
Slovenská premiéra 5. februára 2015
Dlho očakávaná novinka súrodencov Wachovských (Matrix), Odyseou inšpirovaná klasická space opera v netradičnej podobe, prichádza deväť mesiacov po pôvodne oznámenom dátume premiéry. Odklad si vyžiadali náročné práce na trikoch a efektoch. Jupiter Jonesová (Mila Kunis) sa neveľmi úspešne prebíja úplne obyčajným životom tuctovej pozemšťanky. Nestará sa o to, ako a prečo vznikol na Zemi život a vonkoncom netuší, aká je výnimočná. 3D film s rozpočtom 175 miliónov dolárov vznikal v Spojených štátoch, Veľkej Británii a Španielsku. Do kín sa dostáva aj vo veľkoformátovej verzii IMAX 3D.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.