Lietanie pre začiatočníkov (Island / Veľká Británia / Nemecko, 2023)

Northern ComfortNorthern Comfort
Komédia, 93 minút
Réžia: Hafsteinn Gunnar Sigurðsson. Scenár: Hafsteinn Gunnar Sigurðsson, Halldór Halldórsson, Tobias Munthe. Kamera: Niels Thastum. Strih: Kristján Loðmfjörð. Hudba: Daníel Bjarnason. Hrajú: Lydia Leonard, Timothy Spall, Ella Rumpf, Sverrir Gudnason, Simon Manyonda, Rob Delaney, Björn Hlynur Haraldsson, Emun Elliott, Gina Bramhill, Ashley McGuire, Naveed Khan
Slovenská premiéra: 8. február 2024
Banda bojazlivých cestujúcich sa chystá zúčastniť špičkového terapeutického výcviku, ktorý im pomôže prekonať fóbiu z lietania. Poslednou výzvou kurzu je absolvovanie spiatočného letu na krátku vzdialenosť. Nesúrodá skupina – nekompetentný sprievodca, upätá developerka, rozhádaný párik influencerov, a úspešný spisovateľ, ktorý je v skutočnosti veteránom špeciálnych jednotiek, musí čeliť svojim najhorším strachom. Z krátkeho letu na Island sa stane nočná mora a pomyslenie na návrat neznesiteľnou predstavou. Do toho všetkého prichádza snehová búrka, a skupina sa musí ukryť v luxusnom wellness hoteli v ponurej mesačnej krajine Islandu. Atmosféra hustne a predstava ďalšieho letu už nie je ani zďaleka to najhoršie, čoho sa účastníci kurzu desia. Dokážu sa konečne zbaviť všetkého, čo ich ťaží, aby mohli konečne odletieť?
Foto: Filmtopia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.