Štyria malí dospelí (Fínsko, 2023)

Neljä pientä aikuistaNeljä pientä aikuista
Dráma / Komédia / Romantický, 122 minút
Réžia: Selma Vilhunen. Scenár: Selma Vilhunen. Kamera: Juice Huhtala. Strih: Antti Reikko. Hrajú: Alma Pöysti, Eero Milonoff, Oona Airola, Pietu Wikström, Vilhelm Blomgren, Altamimi Wahab
Slovenská premiéra: 8. február 2024
Zdá sa, že polyamoria sa dnes spája výlučne s alternatívnym životným štýlom generácie Z. Ale možno sa aj niektorí z nás, ktorí sme toho v milostnom živote veľa prežili, cítime vo svojich túžbach príliš obmedzovaní monogamnými vzťahmi. Juulia je úspešnou poslankyňou parlamentu a žije v zdanlivo dokonalom manželstve so svojím manželom Matiasom, kňazom. Keď však Juulia zistí, že Matias má už rok pomer s Enni, zrúti sa. Aby zachránila svoje manželstvo, zapojí Enni do svojho života a všetci začnú žiť spolu v polyamornom vzťahu. Keď Juulia prijme nové pravidlá, zamiluje sa do mladého Misca, ktorý sa zdá byť zo štvorice najzrelší. Všetci štyria sa milujú, ale nech sa snažia akokoľvek, nedokážu sa zbaviť svojich problémov. Ide o dojímavý a ľudský portrét štyroch dospelých s bolesťami dospievania.
Foto: Film Europe

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.