Ghoul (Česká republika-Ukrajina 2015)

ghoul-196 resizeGhoul (Česká republika-Ukrajina 2015)
86 minút.
Scenár: Petr Bok, Petr Jákl ml. Réžia: Petr Jákl ml. Kamera: Jan Šuster. Strih: Matouš Outrata. Hudba: Karel Havlíček. Účinkujú: Jennifer Armour, Jeremy Isabella, Paul S. Tracey, Debra Garza, Alina Golovlyova a ďalší.
Slovenská premiéra 26. februára 2015
Český kaskadér, ktorý sa začal venovať réžii Petr Jákl ml. v roku 2010 sfilmoval senzačný prípad najznámejšieho českého zločinca na úteku Kajínek. Napriek odmeraným až negatívnym recenziám bol komerčný úspech obdivuhodný, a tak sa Jákl v česko-ukrajinskej koprodukcii vrhol na senzačný prípad najznámejšieho ukrajinského zločinca – kanibala Andreja Čikatila. Za 12 rokov spáchal viac než pol stovky ohavných vrážd, spojených s konzumáciou obetí. V osvedčenej podobe malého štábu filmárov, ktorí prichádzajú do Lecterovho Čikatilovho pôsobiska nakrúcať aj za pomoci nočných kamier horor Paranormal Activity dokumentárny film a v opustenom dome uprostred ukrajinských lesov musia čeliť záhade Blair Witch Andreja Čikatila. Dielo je v 3D!
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.