Vejška (ČR 2014)

Vejska-posterVejška
85 minút
Scenár: Tomáš Vorel, Zdeněk Řanda. Réžia: Tomáš Vorel. Kamera: Tomáš Vorel. Strih: Šimon Hájek. Hudba: Mike Trafik, Studio Starworks. Hrajú: Jiří Mádl, Filip Vorel, Tomáš Vorel ml., Jakub Kohák, Zuzana Bydžovská, David Vávra, Eva Josefíková, Jan Kraus, Ivana Chýlková, Marie Kružíková, Petr Čtvrtníček, Tomáš Vaněk a ďalší.
Premiéra: 23. január 2014
Voľné pokračovanie diváckeho hitu Gympl. Petr Kocourek (Tomáš Vorel jr.) neuspel ani na druhý pokus s prihláškou na UMPRUM. Profesor Slanina (Jakub Kohák) je nekompromisný, podľa neho nemá talent. Na školu sa hlási aj krásna Julie (Eva Josefíková), do ktorej sa Petr bezhlavo zaľúbi. Michal Kolman (Jiří Mádl) študuje na VŠE, ale namiesto prednášok a seminárov ho zaujímajú iba spolužiačky a rýchle autá. Skúšky a zápočty rieši podvodom či úplatkom alebo s pomocou vplyvného otca (Jan Kraus). Oboch mladíkov spája už od gymnázia ilegálne maľovanie graffiti a na pražských strechách, staniciach a v podchodoch zažívajú divoké dobrodružstvá. Pri jednej nočnej naháňačke však Petra chytia...
FOTO: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.