Zomrel Bob Saget, hviezda sitcomu Plný dom

Bob SagetV nedeľu 9. januára 2022 zomrel americký herec a komik Bob Saget, známy zo seriálu Plný dom. Verejnosti to oznámili ešte počas toho istého dňa úrady v americkom štáte Florida, kde ho našli bez známok života v hoteli v meste Orlando na Floride. V čase úmrtia mal 65 rokov a presná príčina úmrtia zatiaľ nie je známa. Ešte v sobotu večer pritom podľa agentúry Reuters vystúpil pred divákmi v rámci komediálneho predstavenia.

Bob Saget sa narodil v roku 1956 vo Philadelphii. Na filmovej, respektíve televíznej scéne sa začal naplno etablovať v osemdesiatych rokoch minulého storočia, no ďaleko viac ho preslávila tá seriálová. Tam si pripísal na svoje konto svoj najväčší hit, populárny sitcom Plný dom. Seriál sa nakrúcal v rokoch 1987 až 1995 a Bob Saget sa razom zaradil medzi najznámejšie televízne tváre. Okrem toho pôsobil osem sezón (1989-1996) ako moderátor populárneho programu Najzábavnejšie domáce videá Ameriky televízie ABC (1989). Angažoval sa aj ako stand-up komik a za zmienku určite stojí aj jeho rola rozprávača v ďalšom populárnom sitcome Ako som spoznal vašu mamu (2005-2014). Neskôr sa vo vedľajšej úlohe vrátil do pokračovania Plného domu s názvom Fuller House (2016-2020). Objavil sa i vo filmovej verzii populárneho Vicentovho sveta (2015). V čase smrti bol druhýkrát ženatý a zanechal po sebe tri deti.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.