Will Smith nesmie desať rokov chodiť na Oscary

Smith resizeHerec Will Smith nesmie desať rokov chodiť na udeľovanie Oscarov ani iných akcií americkej filmovej akadémie.Takýto trest mu uložila rada guvernérov akadémie po tom, ako dal Smith počas tohtoročného odovzdávania Oscarov facku moderátorovi Chrisovi Rockovi. Informovali o tom svetové spravodajské agentúry. Akadémia vo vyhlásení označila Smithovo správanie za neprijateľné a škodlivé.

Herec sám v ospravedlnení publikovanom deň po incidente hovoril o neospravedlniteľnom a neprijateľnom správaní a neskôr uviedol, že prijme akýkoľvek trest, o ktorom organizátori Oscarov rozhodnú. Podľa agentúry AP Smithovi zástupcovia zatiaľ nereagovali na e-mail so žiadosťou o komentár.

Smith komika Rocka fyzicky aj slovne napadol kvôli vtipu o vzhľade jeho manželky Jady Pinkettovej-Smithovej, ktorá trpí alopéciou a má vyholenú hlavu. Keď Rock zažartoval, že sa teší na jej rolu v pokračovaní filmu G. I. Jane, kde mala hlavná postava stvárnená Demi Mooreovou rovnako veľmi krátky strih, Smith vstal zo svojho miesta a v priamom prenose šiel moderátora udrieť do tváre. Následne naňho ešte z publika dvakrát zakričal: "Neber si do svojej hnusnej papule meno mojej ženy!"

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.