Revival cez víkend najnavštevovanejší

Revival-plagat resizeČeská komédia Revival s Mariánom Geišbergom v jednej z hlavných úloh sa počas uplynulého víkendu stala najnavštevovanejším filmom v slovenských kinách.

Na nový film režisérky Alice Nellis, ktorý prichádzal s povesťou horúceho kandidáta na komédiu leta, bolo zvedavých takmer 5 a pol tisíca divákov. Príbeh veľkého comebacku štvorice starnúcich rokerov s prehľadom porazil veľkorozpočtový hollywoodsky blocbuster Ohnivý kruh (3729 divákov), aj tretie pokračovanie animovaného filmového hitu Príšerky: Univerzita (3368 divákov).  

 

Okrem Mariána Geišberga sa na koncertné pódiá v Revivale vrátili aj Bolek Polívka, Karel Heřmánek a Miroslav Krobot. Spolu s nimi účinkujú Vojta Dyk, Zuzana Bydžovská, Jana Hubinská a známy český zabávač Richard Genzer, ktorý si v Revivale „strihol“ svoju prvú veľkú filmovú úlohu. Revival mal svetovú premiéru začiatkom júla na medzinárodnom filmovom festivale  v Karlových Varoch, kde získal Cenu divákov. V slovenských kinách sa premieta od 18. júla.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.