Výzva k spolupráci

Výzvu k spolupráci sme ponúkli už filmovým novinárov pri našom vzniku. Odozva bola minimálna. Aj dnes ešte však neustále počúvame, že novinári nemajú kde písať o filme. Je na tom  kus pravdy. Denníky  a časopisy majú svojich redaktorov,  platí to aj o filmových webstránkach.
Filmovým distributérom  však chýba spätná odozva o filmoch, ktoré majú novinári možnosť vidieť na novinárskych projekciách. Distributéri platia za novinárske projekcie, zahraničné spoločnosti zaujíma publicita v slovenských médiách. Nie je tajomstvom, že Klub filmových novinárov sprísnil  vydávanie preukazov na projekcie a touto ponukou k spolupráci chceme  dokázať, že preukazy na projekcie sú v správnych rukách.
A preto internetový časopis slovenských filmových novinárov Filmpress.sk (www.filmpress.sk) opätovne ponúka priestor kolegom  na  písanie pôvodných filmových glos, poznámok i polemík v rozsahu 5001800 znakov (s medzerami) vo svojej rubrike MYSLÍM SI.
Žiadne texty, uverejňované na Filmpress.sk nie sú  zatiaľ honorované.

Redakcia Filmpress.sk si vyhradzuje právo neuverejniť príspevky, nedosahujúce štandardnú odbornú, štylistickú a gramatickú úroveň, ako aj právo texty v prípade potreby redakčne upravovať. Nekvalitné, vulgárne, anonymné, nepravdivé, nepôvodné a príliš rozsiahle príspevky nebudú uverejnené.

Príspevky zasielajte e-mailom, v elektronickej podobe v bežných formátoch (word, open office, txt) na adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
Zaslaním príspevku potvrdzujete, že súhlasíte s jeho uverejnením podľa vyššie uvedených podmienok.

FilmPress.sk, o.z.
Výbor KFN SSN

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.