Prvý deň môjho života (Taliansko, 2023)

Il primo giorno della mia vitaIl primo giorno della mia vita
Komédia / Dráma, 121 minút
Réžia: Paolo Genovese. Scenár: Paolo Genovese, Isabella Aguilar, Paolo Costella, Rolando Ravello. Kamera: Fabrizio Lucci. Strih: Consuelo Catucci. Hudba: Maurizio Filardo. Hrajú: Toni Servillo, Margherita Buy, Valerio Mastandrea, Sara Serraiocco, Vittoria Puccini, Lino Guanciale, Elena Lietti, Lidia Vitale, Thomas Trabacchi, Alessandro Tiberi, Antonio Gerardi, Giorgio Tirabassi, Emanuele Macone, Andrea di Felice, Gabriele Cristini, Fabiola Morabito
Slovenská premiéra: 4. január 2024
Štyria ľudia z rôznych spoločenských vrstiev majú jedno spoločné - stratili nádej, že ešte niekedy budú šťastní. Vo chvíli, keď sa ocitnú na úplnom dne, stretnú tajomného muža, ktorý im ponúkne dohodu: jeden týždeň na to, aby zistili, aký by bol svet bez nich, a dostali tak druhú šancu. Každý z nich sa vydáva na svoju vlastnú intímnu cestu nočným Rímom. Nájdu silu začať odznova napriek tomu, že sa všetko okolo nich rúca? Nájdu nový zmysel života a dokážu si ho opäť zamilovať?
Foto: Film Europe

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.