Nočné kúpanie (USA, 2024)

Night SwimNight Swim
Horor / Thriller, 98 minút
Réžia: Bryce McGuire. Scenár: Bryce McGuire, Rod Blackhurst. Kamera: Charlie Sarroff. Hrajú: Kerry Condon, Wyatt Russell, Nancy Lenehan, Ben Sinclair, Jodi Long, Eddie Martinez, Gavin Warren, Amélie Hoeferle
Slovenská premiéra: 4. január 2024
Hrdinami filmu Nočné plávanie sú Wallerovci, rodina, ktorá sa práve nasťahovala do domu s veľkým bazénom na pokojnom predmestí. Možnosť pravidelne rehabilitovať vo vode bola hlavným dôvodom, prečo si toto miesto vybrali za svoj domov. Otec Ray je bývalý úspešný hráč baseballu, ktorého kariéru prerušila nepríjemná degeneratívna choroba. Ray sa nevzdáva a verí, že pravidelné cvičenie môže viesť k zázračnému vyliečeniu. Jeho manželka Eve a dve dospievajúce deti si takisto bazén na záhrade naplno užívajú. Ale keďže idylka v hororenikdy netrvá dlho, čoskoro vyjde na povrch jeho tajomstvo. Dom, do ktorého sa nasťahovali, má desivú minulosť a Wallerovci sa čoskoro stanú jej súčasťou. Všetko, čoho sa bojíte, sa skrýva pod povrchom a čaká na správnu chvíľu. Čaká na muža, ktorý dostane úžasný nápad ísť si uprostred noci zaplávať. Naposledy v živote!
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.