Saw X (USA, 2023)

Saw XSaw X
Horor / Thriller / Mysteriózny / Krimi, 118 minút
Réžia: Kevin Greutert. Scenár: Josh Stolberg, Pete Goldfinger. Kamera: Nick Matthews. Strih: Kevin Greutert. Hudba: Charlie Clouser. Hrajú: Tobin Bell, Shawnee Smith, Synnøve Macody Lund, Steven Brand, Michael Beach, Renata Vaca, Paulette Hernandez, Octavio Hinojosa, Joshua Okamoto, Costas Mandylor, David Alfano, Katie Barberi, Lucía Gómez-Robledo, Kerry Ardra
Slovenská premiéra: 5. októbra 2023
John Kramer (Tobin Bell) je späť. Zatiaľ najznepokojivejšia časť série Saw skúma nevypovedanú kapitolu najosobnejšej hry Jigsaw. Zasadený medzi udalosti Saw I a II, chorý a zúfalý John, cestuje do Mexika na riskantný a experimentálny lekársky zákrok v nádeji na zázračný liek na jeho rakovinu – len aby zistil, že celá operácia je podvodom, ktorý má oklamať tých najzraniteľnejších. Neslávne známy sériový vrah, vyzbrojený novým zámerom, sa vracia k svojej práci a obracia stoly podvodníkom svojím typickým spôsobom prostredníctvom prešibaných, pomätených a dômyselných pascí.
Foto: Forum Film SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.