Tvorca (USA, 2023)

The CreatorThe Creator
Akčný / Dráma / Sci-Fi / Thriller, 134 minút
Réžia: Gareth Edwards. Scenár: Gareth Edwards, Chris Weitz. Kamera: Greig Fraser, Oren Soffer. Strih: Hank Corwin, Scott Morris, Joe Walker. Hudba: Hans Zimmer. Hrajú: Gemma Chan, John David Washington, Allison Janney, Ralph Ineson, Ken Watanabe, Marc Menchaca, Sturgill Simpson, Amer Chadha-Patel, Michael Esper, Mackenzie Lansing, Leanna Chea, Madeleine Yuna Voyles, Rad Pereira
Slovenská premiéra: 28. septembra 2023
Akčný sci-fi thriller odohrávajúci sa uprostred vojny medzi ľudskou rasou a silami umelej inteligencie niekde v ďalekej budúcnosti. Hlavný hrdina Joshua, vojnami zocelený bývalý agent špeciálnych jednotiek, ktorý smúti za za svojou nezvestnou ženou je naverbovaný, aby vypátral a zabil Tvorcu, nepolapiteľného architekta pokročilej umelej inteligencie, ktorý vyvinul záhadnú zbraň so schopnosťou ukončiť vojnu… a ľudstvo ako také. Joshua a jeho tím elitných agentov sa vydávajú cez nepriateľské línie, do temného srdca územia okupovaného umelou inteligenciou, aby zistili, že zbraň, ktorá má zničiť svet, je umelá inteligencia v podobe malého dieťaťa.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.