Anjeli (Česká republika 2014)

anjeli img 6599 resizeAnjeli (Česká republika 2014)
Andělé všedního dne
97 minút.
Scenár: Michal Viewegh, Alice Nellis. Réžia: Alice Nellis. Kamera: Matěj Cibulka. Strih: Filip Issa. Hudba: Michal Novinski. Účinkujú: Marián Labuda, Vojtěch Dyk, Vladimír Javorský, Eliška Křenková, Boleslav Polívka, Zuzana Bydžovská, Klára Melíšková, Václav Neužil, Zuzana Kronerová a ďalší.
Slovenská premiéra 9. októbra 2014
Siedma adaptácia knižnej predlohy najpopulárnejšieho českého spisovateľa súčasnosti Michala Viewegha Andělé všedního dne je dielom režisérky Alice Nellis. Rozpráva o ľuďoch z pražských Nuslí, nad ktorými bdejú svojrázni anjeli Marián Labuda, Vojtěch Dyk, Eliška Křenková a Vladimír Javorský. Učiteľ autoškoly Karel (Bolek Polívka) sa sužuje v citovo prázdnom manželstve s Máriou (Zuzana Bydžovská), ktoré si kompenzuje snami o žiačke Ester (Klára Melíšková). Tá práve pochovala manžela a nie je pripravená na nový vzťah. Zdeněk (Václav Neužil) si chce vziať život, pretože mu jeho kamarát Filip (Ondřej Sokol) prebral ženu. Ťažko to nesie i jeho matka (Zuzana Kronerová). Zložitý  prepletenec vzťahov núti anjelov nebyť len byť nestrannými pozorovateľmi.
Foto: Garfield Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.