Paranormal Activity: Prekliati (USA 2014)

Paranormal-Acitivity-posterParanormal Acitivity: The Marked Ones
84 minút
Scenár a réžia: Christopher Landon. Kamera: Gonzalo Amat. Strih: Hudba: Hrajú: Andrew Jacobs, Jorge Diaz, Gabrielle Walshová, Renee Victorová, Noemi Gonzalezová, David SAucedo, Gloria Sandovalová, Richar Cabral, Carlos Pratts, Juan Vasquez, Alonso Alvarez a ďalší.
Premiéra: 9. január 2014
Nesledujte susedov, najmä keď u nich vyčíňajú temné sily. Slávna hororová séria Paranormal Activity naberá druhý dych a pomocou záberov amatérskej digitálnej kamery opäť uvádza divákov do hororového neba. Jesse (Andrew Jacobs) práve doštudoval strednú školu a ocitol sa na prahu typickej prázdninovej nudy. Pri hľadaní akéhokoľvek rozptýlenia začuje z vetracej šachty podivný hluk z bytu o poschodie nižšie. S kamarátom „vyšlú na prieskum“ zapnutú kameru, ktorá zaznamená bizarný rituál. Z bizarného sa stane desivé, keď obyvateľka spomínaného bytu náhle zomrie a vzhľadom na prítomnosť policajtov na mieste činu rozhodne nie prirodzeným spôsobom. Zvedavosť u chlapcov zvíťazí nad pudom sebazáchovy a navzdory policajným páskam sa rozhodnú susedkin byt preskúmať. Ako suvenír si Jesse z expedície odnesie podivné uhryznutie, po ktorom jeho život už nikdy nebude rovnaký ako predtým. Rovnako ako životy tých, ktorí sa mu snažia pomôcť.
FOTO: BARRACUDA MOVIE

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.