Únos: Keď mafia je zákon

Unos resizeFilm Únos prichádza s trailerom a šokuje aj svojim filmovým plagátom: Ukrižovaný mladík na dvojkríži, pod ním trojvršie smetiska a v pozadí bratislavský hrad. Film scenáristky a režisérky Mariany Čengel Solčanskej sa nechal inšpirovať skutočnými udalosťami únosu prezidentovho syna a atmosférou polovice deväťdesiatych rokov.

Mafia prepletená s tajnými službami, moc, ktorá sa neštíti najhorších praktík a naivní dobráci, ktorí si myslia, že spravodlivosť predsa musí existovať. Lenže mafia sa neštíti smrti. Vyrieši mladá novinárka záhadný a krutý odkaz – bratovu hlavu pohodenú v igelitke? Vyrieši vyšetrovateľ prípad, ktorý vyzerá jasne, avšak jeho výsledky by podťali nohy najmocnejším? Pravda síce existuje, ale kto ju potrebuje vedieť? Deväťdesiate roky minulého storočia sa nevrátia, ale ich tieň visí nad nami dodnes. Od 20. januára môžu diváci v slovenských kinách vidieť trailer k filmu. Film Únos príde do kín 2. marca 2017.
Trailer: https://youtu.be/J4adC-FFuWI

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.