Poďte sa dotknúť filmových hviezd!

Mala z rybarny2 resizeNový bábkový film režiséra a výtvarníka Jana Baleje Malá z rybárny (o ktorom sme už písali) je tesne pred  dokončením. V súčasnej dobe prebiehajú záverečné a postprodukčné práce.

Predtým ako sa Malá z rybárny predstaví začiatkom júna divákom v kinách pozve ich do magického sveta filmu prostredníctvom Veľkej interaktívnej výstavy, ktorá sa uskutoční pod záštitou hlavného mesta Prahy v Malostranské besedě od 2. 4. do 28. 6. 2015.

 

Mala z rabarny3 resizeIntenzivne prípravy na výstavu prebiehajú v týchto dňoch v ateliéroch spoločnosti Miracle Film, která je producentom filmu Malá z rybárny. Návštevníci výstavy sa môžu tešiť na viac ako na 70 originálnych bábok, kompletné filmové dekorácie, videomapping a množstvo ďalších artefaktov a interaktívnych prvkov, a to všetko na ploche viac než 400 m2.

Veľkú interaktívnu výstavu v Malostranské besedě v Prahe otvorí slávnostná vernisáží vo štvrtok 2. apríla v deň  210. výročia narodenia H. Ch. Andersena, ktorého rozprávkový príbeh Malá morská víla bol voľnou predlohou k animovanému bábkovému filmu Malá z rybárny.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.