Zmráka sa nad festivalom v Cannes?

Francúzska Riviéra žije čulým životom. Pod povrchom to však vrie. Počúvame jóbové správy zo všetkých strán. Rozšírilo sa, že veľká francúzska herečka má covid. Hadalo sa asi ktorá? Žiaľ, správa sa potvrdila je to Léa Seydoux údajne zaočkovaná a s ľahkým priebehom. Mala kráčať po červených schodoch štyri razy - nebude.

Celé Francúzsko, nielen festivaloví hostia, čakajú v pondelok na zásadný prejav prezidenta Macrona, ktorý mal v pláne od pondelka zaviesť zákaz vychádzania po 20,00 hod. A vraj najviac zasiahnutým regiónom je práve Azúrové pobrežie a štvrtá vlna je už neodvratná. Do Cannes prišla aj ministerka kultúry a sleduje situáciu. Možno festival dostane výnimku alebo sa zákaz posunie o týždeň. Dnes nikto nedokáže predvídať, ktorá alternatíva vyhrá. Najhoršie je, že navonok vyzerá všetko pokojne, festival žije svojim životom, ale verte nie je to tak. Do kina sa chodí, kontroly fungujú, hviezdy pózujú, ale rýchlo utekajú do bezpečia. Fotoreportéri majú síce o prácu postarané, ale ostatní sa tak netešia. Zajtra večer budeme múdrejší...

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.