Dox In Vitro 2022 v Piešťanoch

DoxinVitrologo resizeDox Im Vitro je workshop zameraný na mladých producentov a dokumentaristov zo Slovenska a strednej Európy, ktorí sa chcú predstaviť „skutočnému svetu“ európskeho filmového trhu dokumentárnych filmov. Zameriava sa na rozvoj dokumentárnych filmov pod vedením skúsených lektorov a podčiarkuje dôležitosť a nevyhnutnosť koprodukcií v dnešnom svete dokumentárneho priemyslu. Dox In Vitro sa bude od 11. do 12. 9. 2022 v Piešťanoch v Hotel Park Avenue.

Prezentácie popredných medzinárodných expertov budú zamerané na základné aspekty rozprávania príbehov, aby boli schopné "cestovať" a zaujať široké medzinárodné publikum. Patria sem rôzne kreatívne prístupy k rozprávaniu dokumentárnych filmov a úvahy o európskom trhu dokumentárnych filmov.

Dox In Vitro je vašou príležitosťou rozvinúť svoj dokumentárny projekt. Budete pracovať v malých skupinkách pod vedením popredných medzinárodných odborníkov na dokumentárne filmy. Každému projektu bude venovaná individuálna pozornosť a dostane podrobný feedback - mnohé cenné rady ohľadom vývoja, naratívnej štruktúry, vizuálneho štýlu a potenciálnych možností financovania.

Ako sa prihlásiť ?
Uistite sa, že vaša prihláška obsahuje nasledujúce:
- synopsa & treatment
- predpokladaný rozpočet
- výrobný plán a predpokladaný termín dokončenia
- krátke predstavenie spoločnosti / CV kreatívneho tímu; režisér, producent
Vizuálny materiál môžete prikladať elektronicky, zahrnutím odkazu na predchádzajúcu prácu / pilot / trailer.

Uzávierka prihlasovania
Účastníci s projektom (v angličtine): 16. august 2022
Účastníci bez projektu (ako účastník na workshope): 30. august 2022

 

 

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.