Slovensko bude zastúpené online na Marché du Film

Marchedufilm resizeSlovensko bude tento rok zastúpené na filmovom trhu Marché du Film Online, ktorý bude od 22. – 26. júna 2020 prostredníctvom virtuálneho pavilónu, ktorý organizuje Slovenský filmový ústav.

 Jedným z hlavných nástrojov slovenskej prezentácie bude online databáza AIC, preto by sme všetkých chceli ešte raz vyzvať, aby nám nahlásili akékoľvek chybné údaje, ako aj nové projekty, na ktorých pracujete, a to najneskôr do 10. júna 2020. Na prihlásenie nových projektov využite náš formulár (goo.gl/pXCtLt). Ak by ste si s ním nevedeli rady, alebo v ňom niečo nefungovalo, prosím, dajte nám vedieť na email Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Ak máte filmy k dispozícii pre festivalové účely cez vimeo a podobne, prosím, zašlite aktuálny link a prístupové heslo.

Informácie k slovenskej účasti v Cannes budú postupne uverejnené na webstránke www.aic.sk.

Informácie:https://www.marchedufilm.com/attend/get-your-online-accreditation (Zvýhodnená cena akreditácie len do 29. mája 2020!

 

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.