Krok do tmy s Igondom mal v Montreale úspech

Marko Igonda ako doktor Dubovský resizeTrikrát plná kinosála v Cineplexe Odeon v Quartier Latin v Montreale tlieskala nielen predstaviteľovi hlavnej úlohy filmu Krok do tmy Markovi Igondovi, ktorý novú celovečernú drámu prezentoval na Svetovom filmovom festivale v Montreale, ale celému tímu tvorcov vedeného režisérom Miloslavom Lutherom.

„Zasiahlo ich to,“ komentoval úspech priamo po prvom premietaní v nedeľu Marko Igonda. Ani samotní organizátori vraj neverili, že kinosálu zaplnia. „Diskusia po premietaní bola inteligentná a taká dlhá, že ju už museli zastaviť, aby mohli premietať ďalší film,“ tešil sa herec. On dostal hneď aj ponuku na nakrúcanie od francúzskej režisérky nezávislých filmov Francoise Ebrardovej. Film sa premietal v nedeľu a dnes (25.8.2014). Bol uvedený v nesúťažnej sekcii Fokus na svetovú kinematografiu. Najväčší kanadský filmový festival potrvá do 1.septembra.

 

Tento týždeň vo štvrtok snímku Krok do tmy uvidíme o 20.20 uvedie RTVS na Jednotke.

Viac: http://www.ffm-montreal.org/en/informations.html
Foto: Trigon Production

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.