Film Europe Media Company v Hongkongu

Film Europe logo resizeMediálna spoločnosť Film Europe Media Company sa 19. – 22. marca zúčastnila na jednom z najdôležitejších televíznych a filmových  podujatí v Ázii – Hong Kong International Film & TV Market (FILMART), kde   prezentovala Film Europe Channel - nový, v Európe aj v Ázii ojedinelý, projekt prémiovej televíznej a interaktívnej distribúcie európskeho filmu.

Na FILMART- e vystavovali najväčšie filmové, televízne a distribučné spoločnosti zo sveta, televízne stanice z Ázie, operátori aj technologické spoločnosti s najaktuálnejším obsahom a technickými novinkami. Spolu to bolo vyše 600 mediálnych spoločností,  viac ako 5000 filmových a televíznych profesionálov navštívilo 60 odborných diskusií a networkových stretnutí. Nosnými témami boli nové média, raketový vývoj technológií vo všetkých oblastiach, globalizácia médií,  nové formy šírenia  televízií a filmov v mobilných a sociálnych sieťach, video a multimédia on demand, ale aj aktuálny vývoj čínskeho mediálneho trhu. Film Europe Media Company  bola súčasťou Európskeho pavilónu - European Film Promotion.

 

FILMART v indickom pavilóne zľava Zuzana Aichová Sivia Hroncová Ivan Hronec resizePrezident Film Europe Media Company Ivan Hronec po FILMART- e povedal: „Bola to naša prvá skúsenosť s ázijským trhom. Išli sme sem s misiou hlavne počúvať. Nakoniec sme rokovali so všetkými významnými káblovými a satelitnými operátormi v Hongkongu. Neostalo iba pri zdvorilostných minútkach, hovorili sme o konkrétnych obchodných modeloch. Nechcem to zakríknuť, ale vyzerá to sľubne. Úspechom je, že nový spôsob distribúcie európskeho filmu nebola pre nich neprijateľná alternatíva. Jej realizácia vyžaduje ďalšie stretnutia a dlhú prípravu. Detaily pred podpísaním podmienok neprezradím, ale považujem za veľkú priazeň osudu, že o nich za taký krátky čas v novom priestore vôbec rokujeme. Je to najlepšie ocenenie projektu Film Europe. Hovoríme jasne a hovoríme obchodným jazykom, ktorému káblové a IPTV platformy v Ázii rozumejú.”

 

Film Europe Media Company na FILMART- e zastupovali Ivan Hronec, chairman a zakladateľ spoločnosti, generálna riaditeľka spoločnosti Silvia Hroncová a riaditeľka programu a akvizícii Zuzana Aichová.

 

Viac: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , www.filmeurope.eu

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.