Na Art Film Feste aj koncerty

Art_Film_logo_resizeHoci je Art Film Fest oslavou filmového umenia, každoročne poteší aj fanúšikov dobrej muziky. Ani na jeho 19. ročníku, ktorý sa uskutoční od 17. do 25. júna v Trenčianskych Tepliciach a Trenčíne, nebudú chýbať koncerty pod holým nebom i vo Festivalovej kaviarni. Všetky budú opäť zadarmo. Napríklad v nedeľu 19. júna privíta trenčianske námestie legendárneho českého hudobníka Michala Davida, ktorý má na konte už vyše tri desaťročia titul „Kráľ diskoték“.

Michal_David_resizeNa Art Film Fest zavíta s veľkou kapelou a fanúšikom ponúkne program, aký znel vypredanou pražskou O2 arénou pri príležitosti jeho vlaňajšej 50-ky. Tento koncert získal prívlastok „mejdan roka“ a trenčianske publikum prevedie hudobnou kariérou Michala Davida, jeho sólovej i muzikálovej tvorby. Koncert Michala Davida prináša na Art Film Fest Pilsner Urquell. Hudba bude znieť Art Film Festom každý večer v trenčiansko-teplickej Festivalovej kaviarni. Úvodný sobotný večer bude patriť slovenskej skupine The Cellmates, ktorá nadviazala na tradíciu kvalitného rokenrolu 50. rokov minulého storočia, keď bolo z rokenrolu cítiť aj blues, gospel i country. Od nedele bude mať muziku na Art Film Feste v réžii všestranný hudobník Oskar Rózsa. Osobne bude uvádzať každý koncert. Nedeľný záver festivalového dňa spríjemnia stáli zberači hudobných ocenení Radio_Head Awards, hudobníci z kapely Billy Barman, ktorí návšteníkom ponúknu hravú zmes indie a rokenrolu.

Program:
Sobota, 18.6. – The Cellmates a DJ Steve
Nedeľa, 19.6. – Michal David so skupinou
Nedeľa, 19.6. – Billy Barman
Pondelok, 20.6. – Oskar Rózsa Kvartet
Utorok, 21.6. – Ivan Hlas Trio
Streda, 22.6. –  Hex
Štvrtok, 23.6. – Longital a Silné reči
Piatok, 24.6. –  Home Made Mutant a DJ Lixx – večer Rádia FM

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.