Chystá sa Kráľova reč 2 ?

uvod_2_KS_03869RZnie to možno bláznivo, ale nie je to nereálne. Festivalový denník Screen at the Berlin Film Festival priniesol 15. februára informáciu, že na Európskom filmovom trhu (súčasť Berlinale) sa šíria klebety o možnom pokračovaní mimoriadne úspešného filmu Kráľova reč, ktorý medzičasom získal štyri Oscary. Pokračovanie by malo nadviazať na bod, v ktorom sa Kráľova reč končí, teda na vstup Británie do vojny.

 

Projekt, medzi obchodníkmi s filmom označovaný ako The Windsors At War (Windsorovci vo vojne), má údajne presadzovať najmä producent Harvey Weinstein, hoci je priskoro špekulovať o hereckom obsadení alebo ďalších tvorcoch. Keď sa redakcia Screen na udeľovaní britských filmových cien BAFTA pýtala scenáristu Kráľovej reči Davida Seidlera (od tejto nedele držiteľa Oscara), či o pripravovanom pokračovaní niečo nevie, odvetil: „Spýtajte sa Harveyho.“ Faktom je i to, že filmová spoločnosť The Weinstein Company otázky redakcie Screen počas berlínskeho festivalu odmietla akokoľvek komentovať, čo v reči nás, bežných smrteľníkov, znamená asi toľko, že o Kráľovej reči 2 ešte síce nie je rozhodnuté, ale producenti o nej celkom určite premýšľajú.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.