Sociálna sieť na DVD a Blu-ray

image001_resizeSpoločnosť Sony Pictures Home Entertainment pripravila dvojdiskovú hostinu, kde okrem filmu The Social Network - Sociální síť nájdete veľkú porciu bonusov. Vrátane štvordielneho dokumentu Ako dokázali natočiť film o Facebooku?, kde sú postupne zdokumentované jednotlivé kroky, ktoré viedli k realizácii filmu – a to už od knižnej predlohy.
Film The Social Network - Sociálna sieť získal už mnoho ocenení – z šiestich nominácií na Zlaté glóbusy premenil hneď štyri (najlepšia dráma, réžia, scenár a hudba) a bol nominovaný na osem Cien Americkej filmovej akadémie. Koľko Oscarov nakoniec získa, sa dozvieme už čoskoro.

A čo všetko nájdete v bonusoch na DVD a Blu-ray?
• Komentár Davida Fischera
• Komentár scenáristu Aarona Sorkina & hercov
• Ako dokázali natočiť film o Facebooku?
• Angus Wall, Kirk Baxter a Ren Klyce o post-produkcii
• Trent Reznor, Atticus Ross a David Fincher o hudbe
• V sluji kráľa hôr: Hudobné bádanie
• Swarmatron
• Jeff Cronenweth a David Fincher o obrazovej podobe
• Ruby Skye VIP Room: Rozbor scén z viacerých uhlov

Info o filme:
2010, Dráma / Životopisný
Réžia: David Fincher
Hrajú: Jesse Eisenberg, Justin Timberlake, Andrew Garfield

Film Sociálna sieť režiséra Davida Finchera prináša strhujúci príbeh nezvyčajného génia, ktorý rozpútal novú revolúciu a zmenil podobu ľudskej komunikácie na dlhé generácie dopredu a možno raz a navždy. Skvelo natočená snímka plná vypätých emócií aj nečakaného humoru rekapituluje zrod Facebooku, jeho fenomenálny úspech i následné boje o vlastníctvo. Starostlivo prepracovaný scenár je dielom Aarona Sorkina a hlavných úloh sa ujali Jesse Eisenberg, Andrew Garfield a Justin Timberlake. Sociálna sieť vás zavedie až k samotnému zrodu nápadu, ktorý znovu - hoci tentoraz trochu iným spôsobom - prepojil ľudstvo, ale zničil priateľstvo jeho tvorcov.

DVD - dvojdisk:

Zvuk: český 5.1, anglický 5.1, poľský 5.1 VO, maďarský 5.1
Titulky: české, slovenské, anglické, poľské, maďarské
Dĺžka: 115 minút
Obraz: 2.40:1

V predaji od 23. 2. 2011

Blu-ray:

Zvuk: český 5.1, anglický 5.1, maďarský 5.1, ruský 5.1, thajský 5.1, turecký 5.1, ukrajinský 5.1, poľský 5.1 VO
Titulky: české, slovenské, anglické, maďarské, poľské, thajské, arabské, bulharské, čínske, chorvátske, estónske, grécke, hebrejské, hindské, islandské, indonézske, kórejské, litovské, portugalské, rumunské, srbské, slovinské, turecké
Dĺžka:
120 minút
Obraz: 2.40:1

V predaji od 23. 2. 2011

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.