Vojna policajtov (Slovensko, 2024)

Vojna policajtovVojna policajtov
Akčný / Thriller, 150 minút
Réžia: Rudolf Biermann. Scenár: Arpád Soltész. Kamera: Martin Štrba. Strih: Ondrej Azor. Hudba: Vladimír Martinka. Hrajú: Alexander Bárta, Juraj Loj, Patrik "Rytmus" Vrbovský, Róbert Jakab, Anežka Petrová, Marián Mitaš, Jakub Štáfek, Ady Hajdu, Annamária Janeková, Jevgenij Libezňuk, Erik Ollé, Jakub Rybárik, Branislav Bystriansky, Roman Polák, Bronislava Kováčiková, Barbora Švidraňová, Tomáš Turek, David Uzsák, Diana Semanová
Slovenská premiéra: 1. február 2024
Dávid proti Goliášovi – asi tak by sa dal opísať boj, ktorý povedie kapitán Miky Miko (Alexander Bárta), samotársky policajný operatívec. Prostredie Mika vyformovalo tak, aby nikomu neveril. Ale keď mu je pridelený systému “neposlušný” partner Igor Molnár (Juraj Loj), zistí, že sú si v mnohom podobní. Sú súčasťou mechanizmu, ktorý chcú zmeniť, pretože ich viac nebaví chytať zločincov, ktorí budú na druhý deň prepustení – aj s usvedčujúcimi dôkazmi. Reakcia ohrozeného systému však na seba nenechá dlho čakať a spustí sa sled udalostí, ktorý sa na polceste končí tragédiou. Ako to bude na ďalšej ceste, to uvidia diváci až na veľkom plátne. Hovorí sa ale, že pomsta je najlepšia motivácia, hoci niekedy prehra môže znamenať istú smrť.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.