Wonka (USA, 2023)

WonkaWonka
Dobrodružný / Komédia / Rodinný / Fantasy, 116 minút
Réžia: Paul King. Scenár: Simon Farnaby, Paul King. Kamera: Jung-hoon Jung. Strih: Mark Everson. Hudba: Joby Talbot. Hrajú: Timothée Chalamet, Calah Lane, Olivia Colman, Hugh Grant, Keegan-Michael Key, Paterson Joseph, Rowan Atkinson, Matt Lucas, Mathew Baynton, Sally Hawkins, Rakhee Thakrar, Jim Carter, Natasha Rothwell, Tom Davis, Rich Fulcher, Simon Farnaby, Kobna Holdbrook-Smith, Ellie White, Colin O'Brien, Tracy Ifeachor, Justin Edwards, Freya Parker, Murray McArthur, Rufus Jones, Isy Suttie
Slovenská premiéra: 14. december 2023
Keď nádejný Willy Wonka dorazí do sveta výroby čokolády, nemá nič iné ako pár mincí vo vrecku a klobúk plný snov – jedným z nich je otvoriť si vlastný obchod s čokoládou. Jeho sny ale prekazí Čokoládový kartel a ziskuchtivá pani Drhná. No vďaka jeho dôvtipu, talentu a nových kamarátov sa Willy vydáva na veľké čokoládové dobrodružstvo a zistí, že kým väčšina ľudí uprednostní chamtivosť pred dobrom, všade sa nájde svetielko nádeje - stačí len použiť svoju fantáziu!
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.