Flash (USA, 2023)

The FlashThe Flash
Akčný / Dobrodružný / Fantasy / Sci-Fi, 144 minút
Réžia: Andy Muschietti. Scenár: Christina Hodson (podľa komiksu Gardnera Foxa a Harryho Lamperta). Kamera: Henry Braham. Strih: Jason Ballantine, Paul Machliss. Hudba: Benjamin Wallfisch. Hrajú: Ezra Miller, Ben Affleck, Michael Shannon, Michael Keaton, Sasha Calle, Kiersey Clemons, Maribel Verdú, Ron Livingston, Rudy Mancuso, Temuera Morrison, Richie Lawrie, Ian Loh, Nina Barker-Francis, Antje Traue, Saoirse-Monica Jackson, Eric Tiede, Luke Brandon Field, Isabelle Bernardo, Nicolas Cage.
Slovenská premiéra: 15. júna 2023
Svety sa zrazia, keď Barry využije svoje superschopnosti na cestovanie späť v čase, aby zmenil udalosti z minulosti. Keď však jeho pokus o záchranu svojej rodiny neúmyselne zmení budúcnosť, Barry uviazne v realite, do ktorej sa vrátil generál Zod, hrozí zničenie sveta a nie sú tu žiadni superhrdinovia, na ktorých by sa mohol obrátiť. Barryho nádejou je veľmi odlišný Batman, ktorý je už na dôchodku, a uväznený Kryptoňan, aj keď nie ten, ktorého hľadá. Aby zachránil svet, v ktorom sa nachádza, a vrátil sa do budúcnosti, ktorú pozná, Barryho jedinou nádejou je pretekať o život. Bude však prinesenie najvyššej obete stačiť na resetovanie vesmíru?
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.