Rýchlo a zbesilo 10

Fast XFast X
Akčný / Dobrodružný / Krimi / Thriller, 141 minút
Réžia: Louis Leterrier. Scenár: Justin Lin, Dan Mazeau. Kamera: Stephen F. Windon. Strih: Dylan Highsmith, Kelly Matsumoto. Hudba: Brian Tyler. Hrajú: Vin Diesel, Tyrese Gibson, Sung Kang, Ludacris, Michelle Rodriguez, Nathalie Emmanuel, Jason Momoa, Daniela Melchior, Brie Larson, Charlize Theron, Helen Mirren, Alan Ritchson, Jason Statham, Michael Rooker, Scott Eastwood, Jordana Brewster, Rita Moreno, Cardi B, Amber Sienna, Miraj Grbic, Calvin Chen, John Cena, Isabelle Bernardo
Slovenská premiéra: 18. mája 2023
Desiaty film ságy Rýchlo a zbesilo, odštartuje záverečné kapitoly jednej z najslávnejších a najpopulárnejších svetových filmových sérií, ktorá je už tri desaťročia na vrchole s rovnakým hereckým obsadením a postavami ako na začiatku.Počas mnohých misií a napriek neprekonateľným prekážkam Dom Toretto (Vin Diesel) a jeho rodina prekonali, a premohli každého nepriateľa, ktorý sa im postavil do cesty. Teraz čelia protivníkovi, ktorý sa vynára z tieňov minulosti, je poháňaný krvnou pomstou, je odhodlaný rozbiť túto rodinu a navždy zničiť všetko a všetkých, ktorých Dom miluje.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.