Nie, nie (USA, 2022)

NopeNope
Horor / Sci-Fi / Mysteriózny, 131 minút
Réžia: Jordan Peele. Scenár: Jordan Peele. Kamera: Hoyte van Hoytema. Strih: Nicholas Monsour. Hudba: Michael Abels
Hrajú: Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Steven Yeun, Michael Wincott, Barbie Ferreira, Terry Notary, Brandon Perea, Jennifer Lafleur, Andrew Patrick Ralston, Ryan W. Garcia, Donna Mills, Wrenn Schmidt, Keith David, Devon Graye, Oz Perkins, Sophia Coto, Eddie Jemison, Alex Hyde-White
Slovenská premiéra: 18. augusta 2022
Tento deň by bol ako každý iný, keby sa na oblohe neobjavilo “niečo”, čo zabilo otca súrodencov Haywoodovcov. Bolo to UFO? Alebo existuje racionálnejšie vysvetlenie? Nikto nič nevie. Isté je len to, že to, čo sa deje okolo malej konskej farmy, kde žijú OJ (Daniel Kaluuya) a Emerald (Keke Palmer), je čoraz znepokojujúcejšie a naberá to na obrátkach. Zatiaľ čo oči senzácie chtivých amatérskych ufológov a záhadológov sa upierajú k oblohe v snahe zachytiť aspoň na chvíľu kúsok lietajúceho taniera, oči Haywoodovcov sa upierajú k zemi. Nemôžu predsa uniesť toho, kto sa na nich nepozerá. Alebo toto pravidlo neplatí?
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.