Jan Koller (Česko, 2022)

Jan KollerJan Koller: Příběh obyčejného kluka
Dokumentárny, 111 minút
Réžia: Petr Větrovský. Scenár: Petr Větrovský. Kamera: Jiří Markvart, Robin Štaffen. Strih: Jiří Markvart. Účinkujú: Jan Koller, Zuzana Sophia Petzold, Petr Koller st., Petr Koller, Kateřina Kollerová, Hedvika Kollerová, Pavel Nedvěd, Tomáš Rosický, Petr Čech, Karel Poborský, Zdeněk Grygera, Roman Vonášek, Jozef Chovanec, Karel Brückner, Pavel Paska, Vladimír Šmicer, Petr Lexa
Slovenská premiéra: 18. augusta 2022
Príbeh Jána Kollera sa radí medzi svetový unikát. Veľa prestížnych zahraničných platforiem sa mu v minulosti venovalo a zhodli sa na tom, že story "Českého Honzu" je skutočnou rozprávkou, ktorá je asi už navždy nenapodobiteľná. Sympatický obor totiž celé detstvo, mladosť a začiatok plnoletosti nastupoval za amatérske kluby na dedinskej úrovni. Príbeh Honzu Kollera nie je len príbehom človeka, ktorý to nevzdal, aj keď mu nikto neveril. Je to tiež príbeh pre každého chlapca, ktorý dnes hrá na dedine futbal. Príbeh o tom, že rozprávky sa dejú a vždy musí byť motivácia ísť ďalej.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.