Encanto: Čarovný svet (USA, 2021)

EncantoEncanto
Animovaný / Dobrodružný / Komédia / Rodinný / Fantasy, 110 minút
Réžia: Jared Bush, Byron Howard, Charise Castro Smith. Scenár: Jared Bush, Charise Castro Smith. Hudba: Germaine Franco. Slovenský dabing: Simona Augustovičová, Ľudmila Mandžárová, Gizela Oňová, Juraj Hrčka, Svätopluk Malachovský, Monika Drgáňová, Andrea Sabová, Miroslava Drínová, Andrea Somorovská, Natália Kóšová, Pavol Plevčík, Dávid Hartl, Monika Hilmerová, Filip Tůma, Šimon Somorovský, Patrik Vyskočil, Jeanette Švoňavská, Olívia Portella a ďalší.
Slovenská premiéra: 10. marca 2022
Encanto: Čarovný svet rozpráva o neobyčajnej rodine Madrigalovcov, ktorí žijú ukrytí v kolumbijskom pohorí v zázračnom dome na kraji živého mestečka, na úžasnom, čarovnom mieste zvanom Encanto. Kúzlo Encanta obdarovalo každé dieťa v rodine jedinečnou schopnosť od supersily po moc uzdravovať – každé okrem Mirabel. No keď Mirabel zistí, že kúzlo Encanta je v ohrození, povie si, že ona, jediná obyčajná Madrigalová, je azda poslednou nádejou pre svoju výnimočnú rodinu.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.