Expedícia: Džungla (USA 2021)

Jungle CruiseJungle Cruise
Akčný / Dobrodružný / Komédia / Rodinný / Fantasy, 127 minút
Réžia: Jaume Collet-Serra.Scenár: Glenn Ficarra, John Requa, Michael Green. Kamera: Flavio Martínez Labiano. Hudba: James Newton Howard. Hrajú: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jesse Plemons, Édgar Ramírez, Paul Giamatti, Andy Nyman, Jack Whitehall, Dani Rovira, Quim Gutiérrez a ďalší.
Slovenská premiéra: 29. júla 2021
Dr. Lily Houghtonová cestuje z Londýna do amazonskej džungle na vedeckú výpravu a naverbuje si ako sprievodcu kapitána Franka Wolfa, aby ju dopravil na jeho starej ledva plávajúcej lodi do mesta La Quila. Dr. Lily Houghtonová je v nepreniknuteľnej amazonskej džungli odhodlaná nájsť staroveký strom, ktorý disponuje zázračnými liečivými schopnosťami a má potenciál zmeniť budúcnosť medicíny. Počas výpravnej cesty táto totálne odlišná dvojica narazí na nespočetné nebezpečenstvá, dobrodružstvá a tiež nadprirodzené sily, ktoré číhajú v nepreniknuteľnej kráse bujného dažďového pralesa. Ale ako sa približujú a odhaľujú tajomstvá strateného, zázračného stromu, osud Lily, Franka a tiež aj samotného ľudstva začína visieť na vlásku.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.