Slečna beštia (USA 2020)

FreakyFreaky
Komédia / Horor / Thriller, 102 minút
Réžia: Christopher Landon. Scenár: Michael Kennedy, Christopher Landon. Kamera: Laurie Rose. Strih: Ben Baudhuin. Hudba: Bear McCreary. Hrajú: Vince Vaughn, Kathryn Newton, Alan Ruck, Uriah Shelton, Katie Finneran, Misha Osherovich, Melissa Collazo, Celeste O'Connor, Mitchell Hoog a ďalší.
Slovenská premiéra: 29. júla 2021
Keby film Slečna beštia bol klasický horor o vyčíňaní sériového zabijaka, roztomilo naivná študentka Millie (Kathryn Newton) by sa s veľkou pravdepodobnosťou stala jednou z jeho prvých obetí. Monštrum, prezývané Mäsiar (Vince Vaughn), si ju tiež neomylne vyhliadne, lenže namiesto ďalšieho zárezu na pažbe si vinou istého magického rituálu zo stretnutia s Millie odnesie veľmi nepríjemnú životnú komplikáciu. Ak je však slovo “komplikácia” pre situáciu, keď sa ráno prebudí v jej tele, dostačujúce. Millie je na tom ešte horšie, musí sa vysporiadať s tým, že sa z nej cez noc stal tučný päťdesiatnik, po ktorom idú policajti z celej Ameriky.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.