Zažiť to znovu (Francúzsko 2019)

Zazit-to-znovuLa Belle Époque
Romantická komédia, 115 minút
Scenár a réžia: Nicolas Bedos. Kamera: Nicolas Bolduc. Strih: Anny Danché, Florent Vassailt. Hudba: Nicolas Bedos, Anne-Sophie Versnaeyen. Hrajú: Daniel Auteuil, Guillaume Canet, Doria Tillier, Fanny Ardant, Pierre Arditi, Denis Podalydès, Michaël Cohen, Jeanne Arènes, Bertrand Poncet a ďalší.
Slovenská premiéra: 13. februára 2020
Akú dobu by ste chceli zažiť, ak by ste mali túto možnosť? Pred touto otázkou stojí Victor Drumond (Daniel Auteuil), keď od svojho syna dostane darčekovú poukážku agentúry Time Travelers. Tá dokáže pomocou filmových kulís a hercov zinscenovať akúkoľvek epochu a sprostredkovať svojim klientom stretnutie so slávnymi osobnosťami dejín podľa ich želania. Kým iní zákazníci sa chcú pozrieť na dvor Ľudovíta XVI., večerať s Hitlerom alebo sa opiť s Hemigwayom. Victor sa túži vrátiť do nespútaných sedemdesiatych rokov a ešte raz prežiť rande so svojou ženou Marianne (Fanny Ardant) – obdobie, keď v ňom dokázala vidieť viac ako len nudného „páprdu“ v pruhovanom pyžame. Poučná a zábavná love story rozpráva o tom, čo by sa mohlo stať, keby sme mohli zopakovať tie najkrajšie okamihy. Je to potrebné na to, aby sme sa opäť zamilovali? Nicolas Bedos (1980) je divadelný, filmový a televízny herec, scenárista a režisér. Za romantickú komédiu Pán a pani Adelmanovci (2017), v ktorej si zahral hlavnú úlohu s Doriou Tiller, bol ako režisér nominovaný na Césara za debut. Jeho druhý film Zažiť to znovu (2019) bol uvedený mimo súťaž na MFF Cannes.
Foto: ASFK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.