Vládkyňa zla 2 (USA 2019)

Vladkyna-zla-2Maleficent: Mistress of Evil
Rodinný fantasy, 119 minút
Scenár: Linda Woolverton, Noah Harpster, Micah Fitzerman-Blue. Réžia: Joachim Rønning. Kamera: Henry Braham. Strih: Laura Jennings, Craig Wood. Hudba: Geoff Zanelli. Hrajú: Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer, Elle Fanning, Harris Dickinson, Chiwetel Ejiofor, Sam Riley, Jenn Murray, Robert Lindsay, Judith Shekoni, Lesley Manville a ďalší. Slovenský dabing: Soňa Norisová, Ján Koleník, Bianka Bucková, Tatiana Kulíšková, Michal Hallon, Matúš Krátky a ďalší.
Slovenská premiéra: 17. októbra 2019
Prešlo päť rokov. Kráľovná čiernej mágie Zloriana (Angelina Jolie) žije spokojne a jej krstná dcéra Aurora (Elle Fanning) pomaly dospieva. Nenávisť medzi ľuďmi a kúzelnými bytosťami sa úplne vytratila. Svadba medzi princom Phillipom (Harris Dickinson) a Aurorou je dôvodom k radosti a mnohí dúfajú v spojenectvo. Nečakaný zvrat udalostí a stretnutí s novými mocnými temnými silami však ťahá Auroru a Zlorianu opačnými smermi. Schyľuje sa k Veľkej vojne o bezpečie Vresovísk a čarovnej krajiny, ktorú obývajú a preverí ich rodinné putá... Disneyho pokračovanie rodinného fantasy príbehu, inšpirovaného klasickou rozprávkou...
Foto: Saturn Entertainment

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.