Godzilla II: Kráľ monštier (USA 2019)

Godzilla-II-Kral-monstier2

Godzilla: King of the Monsters
Akčný dobrodružný fantasy, 132 minút
Scenár: Michael Dougherty, Zach Shields. Réžia: Michael Dougherty. Kamera: Lawrence Sher. Strih: Roger Barton, Bob Ducsay, Richard Pearson. Hudba: Bear McCreary. Hrajú: Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Ken Watanabe, Ziyi Zhang, Bradley Whitford, Sally Hawkins, Charles Dance, Thomas Middleditch, Aisha Hinnds, O´Shea Jackson Jr., Jonathan Howard a ďalší.
Slovenská premiéra: 30. mája 2019
V novom akčnom dobrodružstve sa Godzilla postaví zoči-voči najznámejším príšerám v histórii pop kultúry. Príbeh sleduje hrdinské úsilie členov kryptozoologickej agentúry Monarch odraziť útok gigantických tvorov, vrátane impozantnej Godzilly, ktorá čelí prerastenému motýľovi – Mothre, vtáčiemu Rodanovi, ale aj svojmu najväčšiemu nepriateľovi, ktorým je trojhlavý drak Kráľ Ghidorah. Keď tieto predpotopné druhy, považované za mýty, opäť povstanú, začne sa boj o nadvládu a existencia ľudstva bude visieť na vlásku... Po celosvetovom úspechu filmov Godzilla a Kong: Ostrov lebiek prichádza do kín ďalšia kapitola z Monsterverza – Godzilla II: Kráľ monštier.
Foto: Continental film


Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.