Všetko alebo nič (Česko-Slovensko 2017)

vsetko-alebo-nicVšechno nebo nic
107 minút.
Scenár: Eva Urbaníková, Marta Ferencová. Réžia: Marta Ferencová. Kamera: Peter Bencsík. Strih: Adam Dvořák. Hudba: René Rypar. Účinkujú: Táňa Pauhofová, Klára Issová, Luboš Kostelný, Michal Žebrowski, Ondřej Sokol, Petr Vaněk, Petra Hřebíčková, Zuzana Kronerová, Luděk Sobota, Jan Budař, Pawel Delag, Vlastina Svátková, Michał Żebrowski, Bronisław Wrocławski a ďalší.
Slovenská premiéra 12. januára 2017
Slovenská režisérka Marta Ferencová (nar. 1973) po práci na televíznych seriáloch ako Ordinácia v ružovej záhrade, Profesionáli či Zita na krku v roku 2016 debutovala celovečernou hranou rozprávkou pre kiná Řachanda - Bláznivé kráľovstvo, ktorá si však nezískala náklonnosť divákov ani recenzentov. Teraz skúša šťastie s diváčkami – vďačnými čitateľkami slovenskej autorky Evy „Evity“ Urbaníkovej. Jej najpredávanejšiu knihu Všetko alebo nič adaptovala do filmovej podoby so slovenskými, českými a poľskými hercami. Realizácia trvala štyri a pol roka, sprevádzali ju mnohé komplikácie a v decembri 2015 dokonca hrozilo, že pre nedostatok financií film nedokončia. Samotné nakrúcanie trvalo dva roky, náklady sa vyšplhali na 1,3 milióna eur. Ústrednú pieseň naspievala Ewa Farna.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.