Ako byť single (USA 2016)

ako byt single HTBS-05252rHow to be Single
109 minút.
Námet: Liz Tuccillo. Scenár: Abby Kohn, Marc Silverstein, Dana Fox. Réžia: Christian Ditter. Kamera: Christian Rein. Strih: Tia Nolan. Hudba: Fil Eisler. Účinkujú:  Dakota Johnson, Alison Brie, Leslie Mann, Rebel Wilson, Damon Wayans Jr., Carla Quevedo, Jake Lacy, Jason Mantzoukas, Nick Bateman, Nicholas Braun, Anders Holm, Tuesday Knight, Ashley Blankenship, Marko Caka, Charlotte Kirk a ďalší.
Slovenská premiéra 11. februára 2016
Ak v americkej komédii účinkuje obézna „komička“ Rebel Wilson, hovorí to o všetkom. A ak k tomu pridáme meno autorky námetu Liz Tuccillo, známej vďaka seriálu Sex v meste, skutočne netreba viac slov. Hrubá, vulgárna, anarchistická ženská zábava, na ktorú budú aj tí najdrsnejší chlapi pozerať s ovisnutou sánkou. Tentoraz o newyorskom svete neviazaného sexu, známostí na jednu noc, lásky ako tovaru rýchlej spotreby. Tuccillovej románová prvotina vyšla v roku 2008 a hneď sa stala bestsellerom. Do filmovej podoby ju s citom sebe vlastným adaptoval režisér nemeckých ľudových komédií Christian Ditter, koproducentkou bola malá Gertie z E.T. - Mimozemšťan Drew Barrymore, v hlavnej úlohe účinkuje Dakota Johnson, hviezda ženského softporna Päťdesiat odtieňov sivej.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.