Zúfalé ženy robia zúfalé veci (ČR 2018)

Zoufae-zeny-delaji-zoufale-veciZoufalé ženy dělají zoufalé věci
Komédia, 83 minút
Scenár: Hamilan Pawlovská (podľa vlastného románu). Réžia: Filip Renč. Kamera: Petr Hojda. Hudba: René Rypar. Hrajú: Klára Issová, Matouš Ruml, Aneta Krejčíková, Jindřich Žampa, Marie Kružíková, Pavel Kříž, Jiří Dvořák, Zdenka Procházková, Alice Bendová, Lenka Vlasáková, Martin Kraus, Roman Mrázik, Petr Vaček, Halina Pawlowská, Nikol Kouklová a ďalší.
Slovenská premiéra: 18. januára 2018
„To bol teda pôrod“, nie je len presná definícia vstupu Olgy (Klára Issová) na svet vzácnou „čelnou“ polohou, ale veta vystihuje aj jej túžbu nájsť pravú lásku. Má so svojím milostným životom veľké plány a tiež veľmi bujnú fantáziu. Mestečko, kde sa narodila, jej však pre realizáciu zámerov nestačí. A tak sa premiestni do veľkomesta. Najskôr predáva v predajni s dámskou bielizňou, a musí obslúžiť viac ako tritisíc žien, kým sa stane zázrak a príde ON! Ten prvý a pravý! To si myslí Olga aspoň do okamihu, keď ho pristihne pri nevere. Oľga študuje psychológiu, a tak má svoju situáciu teoreticky zvládnuť. Prax je však iná. Najmä, keď sa stretne so známym sukničkárom a ten ju odvezie do karpatských hôr. Alebo, keď sa takmer utopí v kanoe, pred očami toho mladíka... Alebo, keď zistí, že ten chlapec, ktorý ju prvýkrát videl nahú, nie je zase až taký kretén... Alebo... Tých „alebo“ je na Olginej ceste hľadajúcej úžasný vzťah – veľa. Podarí sa jej nájsť skutočný vzťah? Alebo je všetko na svete iba komédiou a žiadny úžasný vzťah neexistuje?
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.