Kingsman: Tajná služba (Veľká Británia 2014)

kingsman 01 resizeKingsman: Tajná služba (Veľká Británia 2014)
Kingsman: The Secret Service
129 minút.
Scenár: Jane Goldman, Matthew Vaughn. Réžia: Matthew Vaughn. Kamera: George Richmond. Strih: Eddie Hamilton, Jon Harris. Hudba: Henry Jackman, Matthew Margeson. Účinkujú: Colin Firth, Taron Egerton, Samuel L. Jackson, Mark Hamill, Mark Strong, Michael Caine, Sofia Boutella, Jack Davenport, Sophie Cookson, Corey Johnson, Lee Nicholas Harris, Christian Brassington, Bjorn Floberg, Edward Holcroft a ďalší.
Slovenská premiéra 19. februára 2015
Podľa komiksu Marca Millara a Dave Gibbonsa The Secret Service nakrútil v Británii a Kanade Matthew Vaughn (Hviezdny prach, Kick Ass, X-Men: Prvá trieda) kriminálnu agentskú komédiu o tajnej britskej agentúre Kingsman. Hoci v nej slúžia vyberaní aristokratickí potomkovia, vďaka agentovi Harrymu Hartovi (Colin Firth) nečakane dostane šancu aj chlapec z ulice Gary „Eggsy" Price (Taron Egerton). Jeho protihráčom je cynický ekoterorista Richmond Valentine (Samuel L. Jackson), ktorý má v pláne zachrániť Zem. Tým, že ju zbaví jej najväčšieho nepriateľa – ľudstva. Prevažne pozitívne prijatý film s rozpočtom vyše 80 miliónov dolárov sa v prípade komerčného úspechu dočká aj pokračovania.
Foto:  Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.