Mapy ku hviezdam (Kanada-USA-Nemecko-Francúzsko 2014)

mapy ku hviezdam resizeMapy ku hviezdam (Kanada-USA-Nemecko-Francúzsko 2014)
Maps to the Stars
111 minút.
Scenár: Bruce Wagner. Réžia: David Cronenberg. Kamera: Peter Suschitzky. Strih: Ronald Sanders. Hudba: Howard Shore. Účinkujú: Julianne Moore, Robert Pattinson, Mia Wasikowska, Carrie Fisher, John Cusack, Kiara Glasco, Sarah Gadon, Olivia Williams, Niamh Wilson, Jayne Heitmeyer, Evan Bird a ďalší.
Slovenská premiéra 30. októbra 2014
Doktor Stanford Weiss (John Cusack)  je psychoterapeut, ktorý sa stará o hollywoodske hviezdy a jeho manželka Christina (Olivia Williams) manažuje hereckú kariéru ich trinásťročného syna Benjieho (Evan Bird), od deviatich rokov na protidrogovej kúre. Ich dcéra Agatha (Mia Wasikowska) sa práve vrátila zo psychiatrie, kde ju liečili z pyrománie a stala sa asistentkou  starnúcej herečky Havany Segrand (Julianne Moore). Tá sa zase nedokáže vymaniť z hviezdneho tieňa svojej mŕtvej matky. Jediný, kto vidí život v Hollywoode s nadhľadom, je šofér limuzíny Jerome (Robert Pattinson), no aj on túži po filmovej sláve. David Cronenberg (Mŕtva zóna, Mucha, Nahý obed, eXistenZ) s dávkou sarkazmu nakrútil nehollywoodsku psychologickú mysterióznu drámu o Hollywoode. V duchu svojich téz „Jediné, čo dáva životu zmysel, je samovražda“ a „Všetci sme nakazení smrteľnosťou, smrť je základom každého strachu“.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.