Sudca (USA 2014)

sudca tj-15387rv2 resizeSudca (USA 2014)
The Judge
142 minút.
Scenár: Nick Schenk, Bill Dubuque, David Dobkin. Réžia: David Dobkin. Kamera: Janusz Kaminski. Strih: Mark Livolsi. Hudba: Thomas Newman. Účinkujú: Robert Downey Jr., Vera Farmiga, Leighton Meester, Vincent D'Onofrio, Dax Shepard, Billy Bob Thornton, Robert Duvall, Melissa Leo, Sarah Lancaster a ďalší.
Slovenská premiéra 16. októbra 2014
Úspešný a vplyvný právnik Hank Palmer (Robert Downey Jr.) sa po smrti matky vracia do rodného domu. Jeho otec, vážený malomestský sudca Joseph Palmer (Robert Duvall) je podozrivý z vraždy. Hank sa rozhodne otca obhájiť. Verí, že tak upevní vzťahy s rodinou, od ktorej pred rokmi odišiel. Nezmení svoje rozhodnutie, keď zistí pravdu? Režisér a spoluscenárista David Dobkin má za sebou filmy Niet úniku, Šanghajskí rytieri či Ako uloviť družičku. Zaujímavejšie je meno kameramana: Janusz Kaminski bol šesť ráz nominovaný na Oscara. Za filmy Schindlerov zoznam a Zachráňte vojaka Ryana ceny Akadémie aj dostal.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.