Film Europe uvedie film Niet pokoja pre bezbožných

IFF Bratislava logo resizeNa 14. Medzinárodnom filmovom festivale v Bratislave  v sekcii „Goya Awards – 25. výročie“  budú môcť priaznivci vzhliadnuť predpremiéru snímky Niet pokoja pre bezbožných (No habla paz para los malvados / No Rest for the Wicked) režiséra Enrique Urbizu, ktorú do slovenských a českých kín prinesie mediálna spoločnosť Film Europe.

Film získal v tomto roku šesť prestížnych španielskych filmových cien GOYA a režisér Enrigue Uribizu vo viacerých sekciách fimových cien porazil aj favorizovaného režiséra Pedra Almodóvara. Spolu za rok 2011 a 2012 získal film Niet pokoja pre bezbožných 17 významných filmových ocenení a 14 nominácií.

 

Niet pokoja pre bezboznych resizeSantos Trinidad, skorumpovaný policajt, pije dlho do noci. Keď mu v prázdnom nočnom klube odmietnu viac naliať, Santos zabije majiteľa podniku, barmanku i personál. Akonáhle zistí, že na mieste bol svedok, ktorý unikol, vydáva sa ho nájsť a odstrániť nepohodlného. V rovnakej chvíli začínajú sudkyňa Chacón a detektív Leiva vyšetrovanie trojnásobnej vraždy. Čoskoro odhaľujú, že to, čo vyzeralo ako jednoduchý drogový prípad, skrýva nebezpečenstvo islamského terorizmu. Triler inšpirovaný teroristickými útokmi v roku 2004 v Madride.

Film uvedú dnes o 14:00 hod. v Cinema City, sála K8. Do slovenských a českých kín je jeho premiéra plánovaná na 29.11.2012.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.